Beruchte ‘Black Alien’ heeft probleem: “Ben normale jongen, maar vind geen werk”

Anthony Loffredo, die aan een ‘project’ voor lichaamsmodificatie is begonnen om een ‘Black Alien’ te worden en die we al eens eerder aan jullie voorstelden, heeft nu verteld dat hij moeite heeft om werk te vinden. Anthony is van top tot teen bedekt met donkere tatoeages en heeft verschillende implantaten en modificaties, waaronder een gespleten tong en geïnkte oogballen.

De Fransman begon op 27-jarige leeftijd met het creëren van zijn reptielachtige look en in zeven jaar tijd is hij erin geslaagd om 1,2 miljoen Instagram-volgers te verzamelen. Hoewel hij nog meer operaties en lichaamsmodificaties overweegt, waarschuwt de zogenaamde ‘Black Alien’ anderen nu om niet in zijn voetsporen te treden.

“Dit soort veranderingen, het is niet alleen een tatoeage, het is iets groters” benadrukte hij, terwijl hij sprak op de ‘Club 113’ podcast. “Ik kan bijvoorbeeld geen job vinden. Er zijn veel negatieve dingen aan verbonden. Het kan positief zijn omdat je je beter voelt, maar je moet weten dat er ook een donkere kant is.” Anthony zei dat het voor hem elke dag een gevecht is omdat hij dagelijks te maken krijgt met mensen die hem niet begrijpen.

“Je kunt niet over iemand oordelen, niemand weet wat er in iemands hoofd omgaat. Je moet eerst met die persoon praten” ging hij verder. “Ik ben een normale jongen en wil graag ook zo bekeken worden. Ik wil een job, een vriendin, een gezin. Zoals iedereen.” Hieronder vinden jullie nog wat bijzondere foto’s van Anthony.

 

(Bron: Clint)

Plaats een reactie