OMG

KLAPPER! Dashcam filmt frontale botsing tussen auto en truck

Wie er nog niet van overtuigd is dat je achter het stuur best niet op je telefoon zit te tokkelen, kijkt best eens naar deze huiveringwekkende video. We zien beelden van een dashcam die een frontale botsing tussen een Volvo en een vrachtwagen vastlegde. De klap is enorm!

Het ongeval deed zich voor in Noorwegen en blijkbaar was de chauffeur van de Volvo afgeleid door zijn telefoon. Als bij wonder – alleszins volgende uploader van de video – komt de chauffeur er zonder kleerscheuren vanaf. Wel zou hij voor een periode van drie maanden zijn rijbewijs kwijtgespeeld zijn. Maar dit had veel en veel slechter kunnen aflopen. Bekijk hieronder de heftige beelden.

Check zeker ook eens deze video: Man denkt dat hij tijd genoeg heeft om te vluchten van lawine… Niet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.