Moeder onder vuur omdat ze 1-jarig zoontje vol tattoos laat zetten

Heb je ooit een tatoeage op een baby gezien?! Modeontwerpster en tatoo-fan, Shamekia, ging viraal op de sociale media nadat ze video’s en foto’s postte van haar één jaar oude zoontje bedekt met tatoeages. Baby Treylin, ook wel bekend als ‘NuggetWorld561’, kreeg zijn eerste tattoo toen hij zes maanden oud was.

Shamekia zegt dat elke tatoeage die hij krijgt ontworpen is om een mijlpaal in zijn leven aan te geven. Hoewel Treylin populair is op het internet, en het tot 1,5 miljoen volgers schopte op TikTok, krijgt Shamekia veel haat voor de keuze om haar kind te tatoeëren. “Mensen zeggen dat ik hem opvoed als een gangster en een boef”, vertelt ze aan Truly.

“De backlash was verschrikkelijk, want ik weet dat ik geen slechte moeder ben.” Ondanks de haters, blijft Shamekia Treylin bedekken met tatoeages. Ze zegt: “Wat ik een goede moeder vind, is dat ik hun cheerleader ben, de persoon waar ze naar toe kunnen en hun beste vriendin. Het maakt me niet uit wat haters zeggen, want dit is de levensstijl waar we van genieten.” Hieronder een filmpje over Treylin en zijn moeder…

Plaats een reactie