Vrouw wast zich maar één keer per week. “Mijn man? Ik ben de baas!”

Een vrouw die heel actief is op TikTok doet menig wenkbrauw fronsen met haar onthullingen. Ze zegt dat ze zich maar één keer per week wast en zegt ook meteen waarom…

Tijdverlies

De dame krijgt vaak de vraag waarom ze maar één keer per week in de douche of het bad gaat. Steeds antwoordt ze hetzelfde: Waarom niet? Ten eerste is het puur tijdverlies, water dat moet opwarmen, mijn haren die ik daarna moet drogen, enz. Ook haat ik natte haren. Bovendien heb ik wat last van eczeem en bijvoorbeeld douchegel doet daar geen goed aan.”

(lees verder onder de foto)

En haar man!?

Een vrouw die zich slechts één keer per week wast, dat moet toch niet zo aangenaam zijn voor haar wederhelft. Zeker niet als het dan nog eens een vrouw is die regelmatig gaat sporten. “Mijn man? Die trekt zich dat niet aan denk ik. En als hij er een probleem mee heeft, moet hij de staatsveiligheid maar inschakelen! Ik ben de baas” is het duidelijke antwoord op die vraag.

Op TikTok postte de dame een filmpje rond het ‘item’ en er waren een paar opvallende commentaren. “Niet iedereen heeft dezelfde normen” zegt iemand. Of: “Dus je doet een complete workout, maar neemt niet de tijd voor een douche van 5 minuten!?” En ander schrijft: “En wat tijdens je menstruatie!?”

@reindrrop Reply to @shak.iia #greenscreen let’s do some research to see if I am #notshowered ♬ original sound – Reina

 

Wat zeggen dokters?

Volgens artsen is het – vanuit medisch perspectief – niet nodig om meer dan drie keer per week te douchen. Tenzij je ‘zichtbaar vuil bent’. Factoren die een rol spelen zijn je job, sporten, enz. Oksels, voeten, geslachtsdelen en handen moeten toch wel regelmatig een poetsbeurt krijgen.

Plaats een reactie