Koppel neemt heerlijk wraak op kwaaie bestuurster die hen blokkeert op parking

Op een parking – bijvoorbeeld van een supermarkt – kan het er soms al eens heftig aan toegaan. Vooral wanneer twee automobilisten het op dezelfde plaats gemunt hebben. Soms leidt het tot een echte parkingoorlog, waarbij alle middelen goed zijn om elkaar het leven zuur te maken.

In dit geval waren twee bestuurders inderdaad uit op hetzelfde plekje. Een koppel kaapte het weg voor de neus van een bestuurster op leeftijd. Hoe sportief dat exact gebeurde, weten we niet 😉 Feit is wel dat de vrouw niet echt blij was. Het koppel ging een koffie halen en heel die tijd bleef de andere bestuurster achter hun auto staan en toeterde ze verschillende keren. Beetje kinderachtig, toch!?

Toen het koppel terug bij hun auto kwam, besloten ze om hun ’tegenstandster’ een goed te pranken. Ze deden alsof ze uit de parkeerplaats wegreden en reden er dan weer terug in. De stoom kwam waarschijnlijk uit de oren van de andere bestuurster. Check hieronder de video die het koppel postte op TikTok:

 

@karenvspublic #karen #karens #roadrage #parkingwars #fyp ♬ original sound – Karenvspublic

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.