Vegan Harry onthult waarom we allemaal onze eigen urine moeten drinken

De 34-jarige vegan Harry Matadeen drinkt al sinds 2006 zijn eigen urine. Volgens hem is het gewoon ontzettend gezond en zou iedereen het moeten doen. Hij zegt dat het zelfs het geheim is tot de ‘eeuwige jeugd’…

Harry drinkt elke dag ongeveer één vijfde van een liter. Hij heeft zelfs eigen ‘recepten’. De meeste urine die hij drinkt is één maand oud, aangevuld met een heel klein beetje verse. Zelf zegt hij: “Verse urine is nooit zo slecht dan je zou denken. Het ruikt neutraal en heeft helemaal geen slechte smaak. Oudere urine stinkt dan weer meer en de smaak is wat meer verfijnd. Het duurt een tijdje voor je het echt lekker vindt.”

Maar Harry doet nog meer… Hij heeft een middeltje om de veroudering van de huid tegen te gaan: “Wanneer ik soms naar een openbaar toilet ga en er is niemand aan het kijken dan maak ik van mijn hand een kopje en plas daarin om het daarna in mijn gezicht te wrijven.”

Wat zeggen de dokters?

De meeste artsen stellen dat wat Harry beweert een fabeltje is. Een zekere dokter Foster reageerde op de website LadBible: “Urine is een afvalproduct dat ongeveer 90% water bevat. De rest is ammoniak, zouten en bacteriën. Er zijn geen bekende gezondheidsvoordelen bekend van het drinken of wrijven van uw eigen urine op uw lichaam. Oraal gezien is het veel erger, het kan het uitdrogingsproces zelfs versnellen en mogelijk bacteriën introduceren.” Maar kom, vooral zeker zelfs eens uitproberen… Hieronder zie je Harry in actie:

 

Plaats een reactie