Wat als… je vriend acteert in natuurfilms en ’s avonds met jou z’n werkdag wil bespreken?

De 29-jarige Katy en de 37-jarige Rob zijn een apart koppel. Zij werkt als kleuterjuf en hij is… pornoster. Maar hun relatie werkt perfect, zo vertellen ze zelf op YouTube. Rob is altijd transparant geweest over z’n werk, hoewel Katy het daar in het begin toch even moeilijk mee had. “Is dit wel normaal?”, vroeg ze zich af. Zeker toen ze voor het eerst kusten, was dat wel apart. Rob moest meteen daarna door naar de set.

Reacties van de familie

Rob is niet zomaar een passant in de wereld van de natuurfilms. Hij won al verschillende prijzen en is heel populair. Zes weken nadat hij Katy leerde kennen, vroeg hij haar al ten huwelijk. Toen ze dat aan de ouders van Katy moesten vertellen, was dat wel niet zo evident. “Vooral mijn moeder had het moeilijk. Maar nu ziet ze hoe gelukkig ik ben en krijg ik alle steun. Sommige andere familieleden vinden het minder fijn dat Rob doet wat hij doet” zegt Katy.

En hoewel Rob elke dag moet ‘presteren’, gaat het volgens de twee tussen de lakens nog supergoed. Ze hebben nu samen ook een TikTok-kanaal,  waar ze zelfs onthullen dat ze al eens gaan swingen om het spannend te houden. En ’s avonds vertelt Rob aan Katy alles over zijn drukke werkdag… Check het in de video hieronder:

Check zeker ook eens deze video: Leraar waar kinderen bang voor zijn, laat tattoos verwijderen en is onherkenbaar

Plaats een reactie