Flashback: Man ziet hond in gloeiend hete auto en schiet in actie

In de flashback vandaag zien we iets wat helaas nog veel te veel gebeurt: mensen die hun honden achterlaten in een auto waar de temperatuur veel te hoog is. Als je dat als voorbijganger opmerkt, dan kan je twee dingen doen: doorlopen of in actie schieten. De man in deze video deed het tweede, en hoe! Zouden jullie op dezelfde manier reageren? Probleem is natuurlijk dat je altijd rekening moet houden met een kwaaie eigenaar die er de politie bij haalt. En dan zou je wel eens de rekening gepresenteerd kunnen krijgen. Desalniettemin hebben wij respect voor de actie van deze ‘hondenredder’!

Check zeker ook eens deze video: Straatrace kent verschil niet tussen versnelling vooruit en achteruit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *