Flashback: Dief wil steen door autoraam gooien, maar schakelt zichzelf uit

Natuurlijk moeten we in het leven vooruitkijken, en niet te veel achteruit. Maar soms is het eens leuk om kort terug te blikken op iets dat ons is bijgebleven. Vandaar schotelen we jullie elke dag een ‘flashback’ voor. We blikken terug op een filmpje dat destijds veel reacties uitlokte en op veel bijval kon rekenen. Eentje dat viraal ging, met andere woorden… De tijden dat autoramen gemaakt werden van een flinterdun enkel glas, liggen al lang achter de rug. En dat heeft deze dwaze autodief aan den lijve mogen ondervinden. Hij probeerde een zware steen door een autoraam te gooien, maar kwam bedrogen en vooral ook pijnlijk uit. Wie klopt, kan klop terugkrijgen!

Check zeker ook eens dit filmpje: Vrouw bezorgt zichzelf wat vrije dagen door ladder niet te verplaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *