Flashback: Vervelende bumperklever krijgt z’n verdiende loon

Natuurlijk moeten we in het leven vooruitkijken, en niet te veel achteruit. Maar soms is het eens leuk om kort terug te blikken op iets dat ons is bijgebleven. Vandaar schotelen we jullie elke dag een ‘flashback’ voor. We blikken terug op een filmpje dat destijds veel reacties uitlokte en op veel bijval kon rekenen. Eentje dat viraal ging, met andere woorden… Niets zo vervelend als van die ongeduldige bumperklevers! Nochtans is er een simpele ‘remedie’ tegen… Een efficiënte remtest! Korte pijn, en meteen afgeleerd voor de rest van hun leven.

Check zeker ook eens deze video: Afgeschoten worden door katapult in zwembad is best avontuurlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *