Flashback: Ontsnappingspoging na overspel eindigt dramatisch

Natuurlijk moeten we in het leven vooruitkijken, en niet te veel achteruit. Maar soms is het eens leuk om kort terug te blikken op iets dat ons is bijgebleven. Vandaar schotelen we jullie elke dag een ‘flashback’ voor. We blikken terug op een filmpje dat destijds veel reacties uitlokte en op veel bijval kon rekenen. Eentje dat viraal ging, met andere woorden… Deze dame moest in een fractie van een seconde beslissen wat te doen… De vrouw van haar minnaar kwam vroeger thuis dan gepland en ze moest een verstopplaats / vluchtroute vinden. Dan maar het raam! En dat bleek niet meteen de beste optie…

Check zeker ook eens deze video: Roekeloze chauffeur zorgt voor flink wat brokken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *