Wij stellen u voor: ‘de dodelijkste oversteekplaats ter wereld’!

Cahill’s Crossing is een oversteekplaats over een rivier in Australië waar je écht niet voor je plezier naartoe gaat.! En toch… elk jaar zijn er verschillende mensen die dat toch doen. Chauffeurs proberen aan de overkant te geraken, maar eindigen vaak met hun voertuig in het water. Niet het allergrootste drama zou je denken, ware het niet dat het nabij Cahill’s Crossing krioelt van de krokodillen! Op bepaalde momenten kun je wel 40 krokodillen spotten.

Ondanks de vele waarschuwingen riskeren nog dagelijks vele mensen hun leven bij Cahill’s Crossing, sommigen kunnen hun ‘avonturen’ niet meer navertellen. Een bekende krokodillenexpert zei ooit: “Voor elke krokodil die je ziet bij Cahill’s Crossing, zijn er 10 die je niet ziet.” Hieronder een video waarin je kan zien hoe het er aan toegaat bij de ‘dodelijkste oversteekplaats ter wereld’. Zonder dat je er echt hoeft naartoe te gaan, want dat raden we af!

Check zeker ook eens deze video: Met een truck door een tornado rijden en omvergeblazen worden, dat ziet er dus zo uit…

 

Plaats een reactie