Pitbull krijgt haar eigen zwangerschaps en baby fotoshoot en ze straalt helemaal!

Begin september werd Mama Pickles – een schattige pitbull – alleen op straat gevonden. De redders zagen meteen dat ze hulp nodig had, gezien het feit dat de 2 jaar oude hond erg zwanger was. De dierencontroleurs haalden haar van de straat en probeerden uit te zoeken waar Pickles vandaan kwam – ze kwamen in contact met haar baasjes, maar helaas hadden ze besloten dat Pickles niet meer gewenst was en ze lieten haar achter om in het asiel te komen.

Het asiel waar Pickles terechtkwam werkt samen met een fotografe die foto’s maakt van de honden, zodat ze sneller een nieuwe thuis vinden. En zo werd er besloten om met Pickles een echte zwangerschaps en baby fotoshoot te doen. Hieronder vind je een paar van de geweldige foto’s.

Foto credits: Enchanted Hills Photography

Geef een reactie