De eerlijke review van deze vader over het restaurant van z’n dochter gaat viraal

Chris Kyle besloot om eens te gaan lunchen bij een lokale tent. Zo lokaal dat hij zelfs het huis niet hoefde te verlaten. De man bezocht zijn dochter Ava’s kleine restaurant. Ava was blij met de klant en gaf hem de beste tafel: niet alleen had Chris ballonnen naast hem hangen, maar de vader kon ook zelf zien hoe zijn schattige chef-kok het eten bereidde. Toen alles gezegd en gedaan was, schreef Chris een recensie voor Ava’s Kitchen op zijn Instagram-account, waarin hij het meisje bedankte voor een heerlijke maaltijd. De hilarische post ging al snel viraal!

(lees verder onder de foto)

Zo luidde de recensie ongeveer: “Ik vroeg haar naar de ballonnen, want het was niet mijn verjaardag. Dat zijn je zaken niet, ze zijn van mama, antwoordde ze. Ik moest 45 minuten wachten op mijn eten en ik was de enige klant. Eerst deed ze goed verder maar dan stopte ze 20 minuten om naar Paw Patrol te gaan kijken. De klantenservice kon beter, maar de kok is een schatje. Ik geef ze dus nog een kans. Laten we niet zo snel een ‘Black business’ opgeven na één foutje.”

Plaats een reactie