Nederlandse rapper zorgt voor ophef: “Als ik een zwarte piet zie, trap ik op z’n gezicht!”

Naar aanleiding van het politiegeweld in de Verenigde Staten, was er groot protest op De Dam in Amsterdam. Ook de Nederlandse rapper Akwasi was aanwezig en jutte het publiek op met allerlei leuzen. Ook de ‘zwartepietenkwestie’ kwam weer boven water. Over de uitspraken die hij daarover deed, ontstond veel ophef op de social media. Zo zei Akwasi dat ‘als hij een zwarte piet in november ziet, hij die hoogstpersoonlijk op z’n gezicht zal trappen.’ En dat is natuurlijk wel wat verkeerd gevallen bij sommige mensen. In de video hieronder zie je de uitspraak over zwarte piet zo rond 9:20.

Check zeker ook eens deze video: Dief wordt betrapt en vlucht, maar… eindigt met een hersenschudding!

 

Plaats een reactie