Moeder ontdekt tekst op buik van zoontje en is woedend op kinderdagverblijf

Heather Chisum uit de VS is een alleenstaande moeder die hard moet werken om voor haar twee kinderen te zorgen. Toen ze haar zoontje van het kinderdagverblijf ophaalde, ontdekte ze dat er een boodschap om zijn buik stond geschreven. Ze was daarover zeer verontwaardigd. Het kinderdagverblijf plaatst normaal boodschappen voor de ouders in de lunchbox voor de kinderen, maar Heather heeft niet altijd de tijd om die te lezen. Blijkbaar had ze zo niet gezien dat ze nieuwe luiers moest meegeven voor haar zoontje. Dus schreef de kinderverzorgster dat maar even doodleuk met stift op de buik van het kind: “Hey mama, ik heb nieuwe luiers nodig. Lees mijn verslag aub.” Heather diende klacht in en blijkbaar werd de kinderverzorgster ondertussen ontslagen.

Plaats een reactie