Mogelijk honderden besmettingen met corona door pool party

Er zijn blijkbaar mensen die het plaatje nog niet helemaal begrepen hebben. Social distancing en andere regeltjes, weet je wel. In Missouri, VS, werd er enkele dagen geleden een Memorial Day Pool party georganiseerd met honderden aanwezigen en geen enkele social distancing. De dag erna testte een aanwezige echter positief voor Covid-19. De vrees bestaat nu dat ook andere aanwezigen besmet zijn. De politie heeft nu de ’tijdlijn’ van de besmette persoon vrijgegeven om zo eventueel andere besmette personen op te sporen. De organisator van de party reageerde nogal ‘koeltjes’. Hij zei dat alle nodige maatregelen getroffen werden zoals het opnemen van temperatuur bij het binnenkomen, ontsmettingsmiddelen die aanwezig waren en er werd gewezen op het respecteren van social distancing. Zijn uitspraak van de dag: “Er werden geen wetten gebroken. Het niet respecteren van social distancing is geen misdaad. Ok… Check video en foto hieronder:

 

Check zeker ook eens dit artikel: 103-jarige viert haar genezing van corona op geweldige wijze

Plaats een reactie