Koppel gearresteerd na bezoek moeder aan raam verzorgingstehuis

Deze video gaat momenteel rond op het internet met heel verhaal erbij. Een verhaal waar natuurlijk veel mensen een mening over hebben… De ene spreekt van een ‘politiestaat’ en ‘bangmakerij’, de andere vindt het dan wel weer correct omdat het gewoon niet kan en anderen  vragen zich af waarom het verzorgingstehuis meteen de politie inschakelt. Het koppel bracht eten naar de moeder via het raam en werd door het verzorgingstehuis gevraagd om dat niet meer te doen, door een schrijven bezorgd door de politie. Het koppel ging daarop terug naar de moeder om uit te leggen dat ze haar een week niet meer konden bezoeken. Nogmaals kwam de politie langs, deze keer om het koppel te arresteren. Bekijk hieronder de video:

(Via Dailybuzz)

 

Plaats een reactie