12-jarige jongen wordt achtervolgd door grote beer. Je gelooft nooit hoe hij reageert…!

Bij het bekijken van deze video gaat het haar op je armen rechtstaan! In het filmpje is te zien hoe een 12-jarige jongen in Italië achtervolgd wordt door een bruine beer, maar uitzonderlijk rustig met de situatie omgaat. De jongen was samen met zijn familie aan het wandelen in Sporminore, een gemeente in het Italiaanse Trentino toen plots de beer opdook. In de video is te zien hoe kalm de jongen blijft terwijl zijn moeder en haar vriend op hem inpraten. Hij wandelt vrij kalm, maar toch nerveus de heuvel af terwijl de beer hem op de hielen volgt. Op een bepaald moment staat de beer zelfs op zijn achterpoten, maar kort daarna gaat zijn aandacht van de jongen naar een struikje. Wat een situatie en moment! Check de video hieronder:

Plaats een reactie