Jongen wordt zwaar gepest op school maar dan grijpen enkele superhelden in…

Michael is een jongen die al bijna zijn hele leven zwaar gepest wordt op school. Vaak wordt er met hem gelachen omdat hij bijna alle dagen dezelfde kleren draagt. Volgens Michael heeft dit twee redenen: ze hebben thuis niet veel geld en z’n moeder vindt dat hij te snel uit z’n kleren groeit. Naar school gaan was tot voor kort een ware lijdensweg voor hem. Tot voor kort, want twee andere leerlingen besloten om in te grijpen. Ze doken in hun eigen kleerkast en gaven Michael nieuwe schoenen en kledij. Op die manier hopen ze dat het gepest ophoudt. Eén van de ‘weldoeners’ zegt: “Ik zag dat hij gepest werd en kon gewoon niet langs de zijlijn toekijken. Ik moest iets doen!” Helden zijn het!

Check zeker ook eens dit filmpje: Zo krijg je een vrouw pisnijdig in slechts enkele seconden…

Geef een reactie