Meisje maakt mooie krijttekening, maar dan is daar Berta de boze buurvrouw…

Op het internet gaat een video viraal die heel wat emoties uitlokt. In het filmpje is te zien hoe een meisje krijttekeningen heeft gemaakt op een parking, maar ook hoe een boze buurvrouw alels wegspoelt. Het kind is niet te troosten en huilt. De moeder van het kind is woedend en zegt tegen de vrouw: “Ik hoop dat je trots bent!” Die stelt dat de regen alles toch had weggespoeld. “Ik wil niet naar deze troep kijken,” zegt ze ook nog. Bepaalde bronnen melden dat de vrouw het gezin al eerder ‘pestte’ en dat ze deel uitmaakt van een comité dat het gebouwencomplex beheert, waardoor ze zich meer permitteert. Hieronder de video:

Check zeker ook eens dit filmpje: Gekkie denkt dat gigantische krokodil een hond is en… probeert koekje op z’n neus te leggen

Plaats een reactie