Waarom je echt nóóit een gesloten overweg mag oversteken

Een man in Londen wilde nog snel de overweg oversteken, ook al waren de slagbomen al naar beneden. Hij kroop tussen de gesloten slagbomen en wandelde op z’n gemak naar de overkant. De man ontsnapte op het nippertje aan de aanstormende trein! Daarna wandelde de man gewoon verder, alsof er niets aan de hand was. De politie deelt de beelden nu om andere mensen te waarschuwen. “Negeer de kort wachttijd die nodig is om de trein te laten passeren niet. Riskeer je leven niet!” zegt de Londense politie. “Dit was roekeloos gedrag waarbij deze persoon zeker om het leven had kunnen komen.” Bekijk de beelden hieronder:

Check zeker ook eens dit filmpje: Wielertoerist rijdt door het rood, maar krijgt meteen lekkere karma in z’n smoeltje

Plaats een reactie