Vrouwenhater gaat hard: “Je bent een sl*t !” Maar dan staat een superheldin op…

Stel, je zit rustig wat te chillen in de stad, samen met een hele boel andere mensen (voor de coronacrisis dus) en plots gaat er een notoire vrouwenhater hard te keer tegen een vrouw die volgens hem niet ‘volgens de regels’ gekleed is. De kerel maakt de dame werkelijk met de grond gelijk! Wat zou jij doen? Rustig blijven zitten en niks doen, of ingrijpen? In het filmpje zie je hoe de omstanders reageren. De enige echte heldin, die staat op zo rond minuut 2.30. En ook zij gaat hard! De kans is zeer groot dat dit om een sociaal experiment ging, maar het is zeer interessant om de reacties van de mensen te zien. Of beter gezegd: de weinige reacties. Check de video hieronder:

Check zeker ook eens dit filmpje: Toeterende trouwstoeters palmen rotonde in, maar toeteren plots heel wat minder…

Plaats een reactie