Belgische ijscoman aangevallen door jongeren in Roosendaal

De Vlaamse ijsventer Peter beleefde geen al te prettig avond in de wijk Kroeven in Roosendaal. Er gaan momenteel beelden viraal waarop te zien is hoe hij het serieus aan de stok krijgt met enkele jongeren. Peter zegt dat de jongeren hem al jaren treiteren door bijvoorbeeld ballen tegen zijn wagen te trappen of hem uit te schelden. Hij stapte nu uit en ging verhaal halen, maar dat draaide uit op een handgemeen. Peter heeft al laten weten dat hij gewoon zijn ronde zal blijven doen in Roosendaal. Volgens bepaalde media diende hij zelf nog geen klacht in maar deed een vader van één van de jongeren dat al wel. Hieronder de beelden van het incident:

Check zeker ook eens dit filmpje: Scherven brengen (geen) geluk… Dief op de vlucht ziet glazen deur niet!

Plaats een reactie