In Amsterdam kan je corona-proof dineren in een ‘Serre Séparée’

Social distance is zo’n beetje de nieuwe norm aan het worden en dus moeten de horeca-uitbaters ook aan de toekomst beginnen denken. Hoe kunnen ze de zaken draaiende houden op een corona-proof manier? In Amsterdam heeft men een creatieve oplossing bedacht… Het kunstencentrum Mediamatic bedacht een concept gebaseerd op de Franse ‘chambres séparées’. Onder de benaming ‘Serres Séparées’ bieden ze aan het water een plant-based viergangenmenu aan. Je kan er zitten in serres geschikt voor twee personen. Handig  in deze coronatijden, maar misschien ook leuk voor een romantisch dineetje en misschien wel de toekomst… Check de video hieronder:

Check zeker ook eens dit artikel: Hollandse anti-lockdownactivisten hebben schijt aan alles (en zijn eigenlijk complete gekkies!)

Plaats een reactie