Boef onthult schuilplaats aan politie door… een dikke scheet te laten!

Een man die zich afgelopen donderdag probeerde te verstoppen om te ontsnappen aan de politie onthulde per ongeluk zijn schuilplaats toen hij een scheet liet. De boef verstopte zich in de struiken in een bosgebied in Harworth, dat in de buurt van Doncaster ligt (Engeland). De politie hoorde (en rook?) de ‘wind’ en kon de 35-jarige arresteren samen met een kompaan, die zich in een huis achter een open haard verschool.

(lees verder onder de foto)

Zoals je merkt, kon de politie er op de social media zelf ook wel om lachen. Natuurlijk lokte het heel wat (grappige) reacties uit. Iemand zei: “Hij ging er vast als een hazewind vandoor!” Een ander vroeg dan weer: “Was het allemaal geen scheet in een fles?” Allemaal simpel, maar best wel grappig. Maar één iemand stelde de vraag die misschien op ieders lippen brandt: “Wat was het geluid of de geur die hem verraadde?” De politie gaf daarop echter geen antwoord…

 

Plaats een reactie