Oma geeft zes juweeldieven een pak rammel met haar handtas

De 71-jarige Ann Timson is naar eigen zeggen altijd iemand geweest die ‘zich te veel met alles bemoeide’. Een verwijt dat ze ook vaak van haar moeder kreeg. Maar toen ze zag hoe zes overvallers in Northampton een juweelwinkel bestormden, wist ze dat ze het advies van haar moeder moest negeren. Deze beelden dateren al van enkele jaren geleden, maar zijn ondertussen al een echte klassieker geworden. Hoog tijd om ze dus nog eens vanonder het stof te halen. Timson was destijds de enige die reageerde tijdens de overval. Ze twijfelde geen seconde en stormde naar de overvallers, en gaf ze enkele rake klappen met haar handtas. Pas als de dieven vluchten, schieten andere mensen in actie. Uiteindelijk kan één van hen ter plaatse onder bedwang gehouden worden en werden de anderen later opgepakt. Allemaal dankzij super-oma Ann!

Check zeker ook eens dit filmpje: Smalle zatlap krijgt pedagogische tik van brede veiligheidsagent

 

Plaats een reactie