Man gaat potje boksen met kangoeroe die z’n hond aanvalt (en wint!)

Een groep Australische jagers was op pad om wilde zwijnen te vangen, toen één van de jachthonden aangevallen werd door een kangoeroe. De eigenaar van de hond schoot in actie, zijn plan was om zowel de hond als de kangoeroe te redden. Ze zouden immers beide gewond kunnen raken. De kangoeroe keerde zich echter tegen de man en nam meteen de gekende ‘bokshouding’ aan. Zoals je misschien weet, zijn kangoeroes echte vechtjassen die hard kunnen slaan en trappen. De jager liet zich echter niet onbetuigd en gaf het beest een stevige rechtse. Daarna houdt de kangoeroe het voor bekeken en springt weg. Zeer bizarre en eigenlijk ook grappige beelden! Check de video hieronder:

Check zeker ook eens dit leuke filmpje: Eikeltjes blokkeren auto, slaan erop… Maar dan keert de chauffeur even terug!

 

 

Plaats een reactie