Enkele bizarre dingen die je niet zag in de Netflix-topper ‘Tiger King’

Dat Tiger King de meest bizarre docu ooit is op Netflix, kunnen we nu al wel stellen. Je denkt na elke aflevering dat het niet gekker kan, maar dat kan dus wel. De serie gaat over Joseph Maldonado die zichzelf ‘Joe Exotic’ noemt. Hij heeft een eigen dierentuin met daarin vooral grote katachtigen. Joe moet 22 jaar brommen omdat hij de centrale figuur is in een complot om Carole Basking, een dierenrechtenactiviste, te vermoorden. Maar het gaat veel verder dan dat. Allerlei kleurrijke karakter die amper of geen grenzen kennen, passeren de revue.

(lees verder onder de video)

Op het internet vind je verhalen van mensen die op de een of andere manier bij dit verhaal betrokken waren. Eén van hen is Robert Moor, die vier jaar werkte aan een podcast en artikel over de strijd tussen Joe en Carole. Hij verbleef een week in de dierentuin en sprak met bijna iedereen die je in de docu ziet en hoort. Later woonde hij ook de rechtszaak bij.

Hoewel je Netflix je in Tiger King overlaadt met bizarre gebeurtenissen, is dit nog lang niet alles. Er zijn nog zoveel knotsgekke dingen waar we niet van weten. Gelukkig verschijnen er op het internet steeds meer verhalen van mensen die op verschillende manieren betrokken waren bij dit bizarre verhaal. Onlangs onthulde hij op Twitter een groot aantal bizarre feiten en gebeurtenissen. Wij pikten er enkele uit. Check even zijn Twitter-account als je ze allemaal wil lezen.

 

Plaats een reactie