Deze jongen kan als geen ander de vrouwtjes versieren

Soms moet je al eens echte internetklassiekers van onder het stof hallen. Dit filmpje is er ook eentje. Een jongen laat ons even zien hoe je indruk maakt op de dames. En je hebt er eigenlijk niet zo heel veel voor nodig, alleen wat geweldige dansmoves. Oh ja, en een beetje Fortnite spelen op de Playstation kan ook geen kwaad. Het volstaat allemaal blijkbaar om de mooiste bikinidames te imponeren. Eigenlijk is dit dus voor alle mannen een soort van school-tv. Kijk, leer en probeer het zelf eens. Alleen, voor dat laatste kunnen wij nadien niet aansprakelijk gesteld worden. Maar… stuur gerust al jullie filmpjes op!

Trouwens, deze kleine is niet de enige jonge snaak die indruk maakt op de wereld met zijn dansmoves. Er zijn genoeg voorbeelden. En het is altijd lachen geblazen. Laat jullie maar gaan kids! Check de compilatie hieronder:

Check zeker ook eens dit filmpje: Juwelendief wil slag slaan, helaas voor hem is klant zwarte band taekwondo

Plaats een reactie