Pijnlijk: gewichten heffen is niet altijd goed voor de gezondheid!

Momenteel zijn de fitness en het krachthonk niet echt de place to be. Dicht bij elkaar liggen of staan zweten, dampen, hoesten, enzovoort is niet bevorderlijk voor een goede gezondheid. De fanatiekelingen onder ons kunnen gelukkig nog gewoon thuis terecht voor hun dagelijkse work-out. Veel veiliger en gezonder. Alleen… dat laatste is niet in alle gevallen zo. Neem nu deze kerel, die wat gewichten ligt te heffen. En dan ook nog eens zichzelf filmt voor op de social media. Dat is om miserie vragen! Oh ja, hij staat wel degelijk op de social media. Maar niet meteen om de reden die hij wilde… Check de video hieronder:

Check zeker ook dit filmpje eens: Grootste pestkop op school kiest verkeerde slachtoffer uit

Plaats een reactie