5 Spaanse toppers op Netflix

Netflix series worden steeds vaker buiten de Verenigde Staten en Groot-Brittannië opgenomen. Zo zijn de Spaanse series sterk in opkomst. Of je nu een liefhebber van de Spaanse taal bent of niet, veel van deze series zijn gewoon steengoed! Hieronder 5 toppers:

La Casa de Papel

La Casa de Papel, een serie die zeker niet mag ontbreken op onze Spaanse to-watch-list. Deze psychologische actie-serie is een wereldwijd succes gebleken en dat is niet voor niets.

 

Op zoek naar dvd’s en blue rays aan super scherpe prijzen? Klik / tik hier

Elite

Wanneer je de acteurs uit La Casa de Papel eigenlijk nog niet kan loslaten, kun je er nog een aantal zien schitteren in de serie Élite. In deze serie verplaatsen we ons naar de schoolbanken op de school ‘Las Encinas’, waar een moordmysterie iedereen bezighoudt.

 

Dvd’s en Blue Rays kopen aan de allerscherpste prijzen? Klik / tik hier

La Chicas del Cable

De als piccolo infiltrerende Julio uit de serie ‘Gran Hotel’ kunnen we in de serie Las Chicas del Cable zien schitteren in een andere rol. We tijdreizen in deze ontroerende en romantische serie terug naar de jaren 20 in Madrid.

 

Hier vind je films en series aan super voordelige prijzen!

El Chapo

Als de serie Narcos bij je favorieten behoort dan kun je El Chapo daar eigenlijk ook meteen aan toevoegen. Alles draait rond de opkomst, arrestatie en ontsnapping van de beruchte drugsbaron Joaquín Guzmán, ofwel El Chapo.

 

Dvd’s en Blue Rays aan knalprijzen? Klik / tik hier

Vivir Sin Permiso

In deze ontroerende en meeslepende serie krijgen we net als bij de serie Narcos en El Chapo te maken met een drugsbaron. Deze keer gaat het om de drugsbaron Nemo die lijdt aan de ziekte van Alzheimer.

 

Plaats een reactie