Deze 5 geweldige series en films komen in april naar Netflix

Meer dan ooit kruipen we met z’n allen voor tv (of computer) om series en films te streamen. En hip hip hoera! In april verschijnen er tientallen nieuwe series en films op Netflix! Wij maakten een lijstje met 5 geweldige series en films die je absoluut niet wil missen.

Community (6 seizoenen) – 1 april

Het eerste seizoen van Community verscheen in 2009 en was een behoorlijk groot succes. In deze serie volgen we een advocaat die zijn licentie is verloren en zich moet inschrijven in een behoorlijk zielige universiteit. De andere studenten die hij ontmoet en de avonturen die hij beleeft zijn hilarisch. Een geweldige serie met een waanzinnige cast.

Lethal Weapon 1, 2, 3 en 4 – 1 april

De legendarische Lethal Weapon-films komen allemaal op 1 april naar Netflix. In deze filmserie volgen we het legendarische politieduo gespeeld door Mel Gibson en Danny Glover. Fantastische actiefilms die je moet gezien hebben.

La Casa de Papel Seizoen 4 – 4 april

Money Heist of La Casa de Papel is een gigantisch succes. In het vierde seizoen volgen we ‘El Professor’ en zijn handlangers die trachten te ontsnappen uit een gigantische, beveiligde bank.

After Life Seizoen 2 – 24 april

After Life is geen immens bekende serie, maar het eerste seizoen was kwalitatief wel heel sterk. We volgen we een man die het heel moeilijk heeft na de dood van zijn vrouw en niet meer het nut van het leven ziet. Hij is dan ook een gigantische pessimist en heeft lak aan alles. Een hilarische serie die tegelijkertijd ook heel wat prachtige, emotionele momenten heeft. In april verschijnt het tweede seizoen.

Once Upon a Time in Hollywood – 13 april

Deze film is de nieuwste telg van Quentin Tarantino met de legendarische Leonardo DiCaprio en Brad Pitt in de hoofdrol. Leonardo speelt een acteur en Brad is zijn stuntman. Dit duo probeert het te maken in Hollywood van de jaren ’70 en dat loopt natuurlijk niet van een leien dakje.

Plaats een reactie