Netflix Toppers: Better Call Saul

Netflix Toppers: Better Call Saul

Ok, Netflix staat vol met geweldige series en films. Maar je hebt er altijd die er nog dat tikkeltje meer bovenuit steken. Smaken verschillen natuurlijk, alsook de voorkeur voor bepaalde genres. Op regelmatige basis zullen we jullie een film of serie voorschotelen waarvan wij denken dat ze meer dan de moeite waard is om te bekijken. Aan jullie om ons gelijk of ongelijk te geven… Vandaag: Better Cal Saul

Better Call Saul, met Bob Odenkirk in een glansrol, neemt de fans van Vince Gilligan’s ‘Breaking Bad’ mee terug naar de woestijn van New Mexico om te kijken hoe Saul Goodman ‘carrière’ maakte. Voordat Goodman de eigenzinnige advocaat van Walter White werd, was hij Jimmy McGill, een advocaat die zijn handen niet schoon kon houden, je weet wel…

De serie speelt zich zes jaar voor de gebeurtenissen van Breaking Bad af en bewijst dat een spinoff niet altijd moet verbleken in vergelijking met het origineel. Een aanrader! Check hieronder de trailer:

 

Plaats een reactie