Peaky Blinders seizoen 6: Dit is wat we nu al weten…

Opgelet, spoiler alert…!

Seizoen 5 van Peaky Blinders liet ons achter met een enorme cliffhanger na de onstuimige gebeurtenissen in Birmingham en omstreken. Tommy beëindigde het seizoen schreeuwend naar zijn dode vrouw Grace, met een pistool op zijn hoofd gericht. En dan werd alles zwart… Zal Tommy uiteindelijk zelfmoord plegen? Dat is de grote vraag, maar er is nog iets anders…

We moeten ook gaan uitzoeken wie uiteindelijk Tommy heeft verraden, maar volgens de podcast serie ‘Obsessed with Peaky Blinders’ zou dat geen probleem mogen zijn. DigitalSpy stelde hun lijst samen van wie ze vermoeden dat de verrader is. Check deze video even…

Seizoen 6 van Peaky Blinders zou ergens begin 2021 op Netflix moeten te zien zijn. Maar met de coronatoestanden die alles en iedereen in de greep houden, is dat allesbehalve een zekerheid. Geduld hebben is dus de boodschap helaas!

Geef een reactie