“Ik ben 28 en mijn man 70. Ze denken dat hij mijn opa is of noemen me een gold digger”

Jackie, 28, ontmoette David 70, op een internet dating site in 2016 terwijl hij op reis was in de Filippijnen, haar geboorteland. Ze hadden verschillende afspraakjes voordat David terugkeerde naar zijn land, de Verenigde Staten. Drie maanden later ging hij terug naar de Filippijnen en hervatte hij zijn verkering met Jackie. Ze trouwden in 2018 en wonen samen in Oakland, Californië.

Verblijfsvergunning

Jackie maakte een TikTok account aan tijdens de COVID lockdown en het delen van hun leven online zorgde voor een kritisch onderzoek naar hun 42-jarige relatie met leeftijdsverschil, inclusief de kritiek dat het “zo verkeerd was op vele niveaus”. Er waren beweringen dat Jackie een “goudzoeker” was of dat ze alleen trouwde om een verblijfsvergunning te krijgen. David werd “opa” genoemd en er werd beweerd dat hij alleen met Jackie trouwde om haar gezelschap te kopen.

“Leeftijd is slechts een getal”

Het koppel heeft de neiging om negatieve opmerkingen weg te poetsen en David verklaarde dat “we over het algemeen zeer positieve beoordelingen hebben ontvangen.” Jackie en David gebruiken TikTok als een potentieel positief hulpmiddel, in de hoop dat hun relatie hoop en inspiratie biedt aan kijkers. David voegde eraan toe: “Als twee mensen van elkaar houden als ze samen door het leven willen gaan, is leeftijd slechts een getal.”

Bekijk hieronder de reportage: