“Ik verdien 10.000 euro per nacht, binnen 5 jaar ga ik met pensioen”

Een vrouw die nooit een ‘echte baan’ wilde en haar studies voortijdig afbrak, heeft onthuld hoe ze nu 10.000 euro per nacht verdient, terwijl ze slaapt. Giuliana Cabrazia deelt ook de geheimen van haar succes, zodat anderen in haar voetsporen kunnen treden.

Het 30-jarige ‘pikante’ model zegt dat het nooit haar doel was om een ‘loonslaaf’ te worden. In plaats daarvan droomde ze van een levensstijl waarin ze haar eigen uren kon bepalen en tegelijkertijd geld kon verdienen. Op dit moment verdient Giuliana zoveel geld dat ze beweert niet genoeg tijd te hebben om het uit te geven, en ze heeft tot nu toe ongeveer 8 miljoen euro verdiend. “Als tiener wist ik niet wat ik wilde doen, maar ik wist dat ik nooit een ‘loonslaaf’ wilde zijn,” vertelde Giuliana in een recent interview.

“Ik verspil geen geld”

“Ik wilde niet werken om andere mensen geld te laten verdienen. Nu verdien ik het salaris van de gemiddelde persoon in mijn slaap in slechts een paar nachten.” Ondanks haar zelfgemaakte miljonairsstatus heeft Giuliana vastgehouden aan de mentaliteit van ‘loon naar werken’. Ze zei: “Ik probeer geen geld te verspillen aan handtassen, designerkleding en dure auto’s. Ik investeer elke cent die ik kan. Ik investeer elke cent in mijn toekomst. Ik weet dat mijn pikante werk waarschijnlijk een houdbaarheidsdatum heeft, dus ik investeer in onroerend goed en leef voorzichtig.”

(lees verder onder de foto)

“Ik feest niet meer”

“Ik ga naar een sportschool voor 30 dollar per maand in plaats van een dure, ik feest niet meer, drink niet meer en rook niet meer,” vervolgde ze. “Ik sta om 5 uur ’s ochtends op om te trainen. Ik ben volledig gefocust op mijn verdienpotentieel. Ik ben momenteel verslaafd aan geld verdienen en als ik zo doorga, heb ik het gevoel dat ik over vijf jaar met pensioen ga zonder ooit nog te hoeven werken.” Als ze op deze weg doorgaat, lijkt het erop dat ze haar doelstelling zonder enige moeite zal bereiken!

LEES OOK: IK DEED HET MET TWEE VROUWELIJKE COLLEGA’S MAAR DAARNA GING HET GOED MIS