5 dingen die geen enkele man kan weerstaan bij een vrouw

Als het gaat om vrouwen, zijn vrijwel alle mannen het eens over bepaalde kwaliteiten die een vrouw aantrekkelijk maken. Deze 5 kenmerken passen ongetwijfeld in dat lijstje. Neem zelf een kijkje!

Humor

Humor een essentiĆ«le ‘deal maker’ in een relatie. Als je niet met elkaar kunt lachen, of als jullie humor totaal verschillend is, zal jullie relatie er niet leuker op worden. Humor is daarom een belangrijke eigenschap die een vrouw aantrekkelijk maakt; voor velen zelfs de belangrijkste.

Ambitie

Ambitie is ook een belangrijke. Als een vrouw nergens haar best voor doet, geen dromen heeft en geen doelen nastreeft – of het nu op professioneel gebied is, in haar sociale leven of in haar relatie – is de kans groter dat een man op den duur uitgekeken raakt. Ambitie getuigt van volwassenheid en vastberadenheid.

Overeenkomsten

Hoewel het misschien een tikkeltje narcistisch klinkt, is het vaak zo dat we in een partner eigenschappen zoeken die we zelf ook bezitten. Daarom is het niet verwonderlijk dat mannen en vrouwen snel een band opbouwen als ze dezelfde interesses of levensstijl delen. Zo blijkt maar weer: het gezegde ‘houd van jezelf’ is helemaal zo gek nog niet als je op zoek bent naar een relatie!

(lees verder onder de foto)

Zorgzaamheid

Nee, dit betekent niet dat je je moeder wilt daten. Maar een zorgzame vrouw blijkt toch uiteindelijk waar veel mannen naar op zoek zijn. Vooral met het oog op een toekomst samen. Een zorgzame partner kan namelijk beter voor een kind zorgen, en dat is aantrekkelijk.

Intelligentie

Wat geweldig om een vrouw te hebben die een lust voor het oog is, maar schoonheid vervaagt en je wilt niet te laat ontdekken dat dit het enige is dat jullie bij elkaar hield. Intelligentie speelt een enorme rol in de aantrekkingskracht tussen mannen en vrouwen. Als je het gevoel hebt dat je geen goed gesprek kunt voeren samen, zal het vlammetje van jullie relatie sneller doven dan je “relatiecrisis” kunt zeggen. Intelligentie maakt aantrekkelijk, punt.

(Bron: Man Man – Afbeeldingen: Unsplash)