Nederlander maakt filmpje voor de sociale media, wapenstok van agent laat hem viraal gaan

We leven natuurlijk in een periode waarin de sociale media een grote rol spelen. Wat ook een rol speelt daarin, is dat we allemaal rondlopen met onze smartphone in de aanslag om wat dan ook te filmen, in de hoop daarmee viraal te gaan. En dan nu over naar Nederland…

Je hoeft echt geen lange filmpjes te maken om bekendheid te vergaren op de sociale media. Neem nu deze Nederlander… Een vriend van hem werd gearresteerd en de man besloot om daar een korte video van te maken.

Viraal gaan op de sociale media

Waarom zijn vriend gearresteerd werd, is onduidelijk, maar de filmer is het daar duidelijk niet mee eens en wil een en ander vastleggen. Ok, zijn filmpje is misschien leuk, maar om daar dan meteen mee viraal te gaan. Nee, dat niet.

Maar dan stapt oom agent in de ring en zorgt er eigenhandig voor dat de video van de man toch viraal gaat op de sociale media. Nu ja, het is vooral zijn wapenstok die dat doet. De filmer kon maar beter vertrekken, was de boodschap!