Valerie De Booser maakt een verrassende carrièreswitch: “Wilde leren van de beste!”

Valerie De Booser, moeder van Zita en Nono Wauters, is geruime tijd uit de schijnwerpers gebleven, maar nu komt er meer nieuws over haar naar buiten. Ze heeft iedereen verrast met een opmerkelijke carrièreswitch. Eerder was ze actief in de modewereld, met een eigen kledingwinkel en een collectie bij Close-Up, voorheen geleid door Katja Retsin.

Valerie heeft haar loopbaan een nieuwe wending gegeven door nu tweemaal per week Yoga & Pilates-les te geven in een studio in Nazareth. “Toen ik nog bezig was met mode en stylingadvies gaf, wilde ik mensen kleden op een manier die hun zelfvertrouwen stimuleerde,” citeert Het Laatste Nieuws haar op de website van de studio. “Ik genoot ervan om mensen te zien opbloeien en tevreden te zijn met hun spiegelbeeld.”

Valerie De Booser maakt verrassende carrièreswitch

“Terwijl ik voorheen vooral werkte aan het uiterlijk, wat invloed had op het innerlijke, richt ik me nu op innerlijke kracht door het lichaam.” Valerie onthult dat ze al een tijdje last had van lage rugpijn. Na haar eerste les verdween de pijn meteen. Dit overtuigde haar dat dit haar nieuwe roeping was. Ze koos ervoor om een opleiding Peak Pilates Level 1 te volgen, onder leiding van meesterinstructeur Sibel Aksu in Genk. “Ik wilde leren van de besten,” concludeert Valerie.

(Bron: HLN – Intropic: Instagram Valerie De Booser)