Koppel is zes maanden samen en dan doen ze plots een verschrikkelijke ontdekking

Het kan begrijpelijk zijn dat daten soms fout loopt. Soms verloopt het gewoon niet zoals gehoopt. Maar wat als alles goed lijkt te gaan, maar je toch iets heel verrassends ontdekt? Dit overkwam onlangs een koppel uit Amerika, dat er na zes maanden achterkwam dat ze… familie van elkaar waren. Auw. Ja, je leest het goed.

De liefde van je leven die ineens je eigen neef blijkt te zijn? Gênant. Het overkwam de Amerikaanse Makenna Hagemeyer, die in een TikTok-video vertelde wat haar was overkomen. Terwijl ze haar verhaal deed, stond haar partner (en tevens neef) Eli aan haar zijde en gaf ze hem een kus. Onder de video schreef ze het volgende: “Na zes maanden in onze relatie kwamen we erachter dat we eigenlijk neef en nicht van elkaar zijn, maar toch gaan we met elkaar trouwen.”

De video ging meteen viraal

Inmiddels is de video al miljoenen keren bekeken en op dezelfde dag plaatste ze nog een video over haar relatie met haar man. Zoals we van het internet kunnen verwachten, waren de reacties niet altijd positief. Veel kijkers noemden het gehele idee ‘vies’. Een andere kijker reageerde: “Oef, meid, dit is wel een beetje raar. Het is niet de flex die je denkt dat het is.” Gevolgd door een andere opmerking als: “Ik hou ook van mijn neven, maar verder is dat een grens die je ECHT niet mag overschrijden.”

Velen waren geschokt over het feit dat ze dit zo openlijk met de buitenwereld deelde. “Zelfs de FBI zou dit nooit uit mij krijgen.” Veel positieve reacties kreeg ze dus niet, maar ondanks alles weerhoudt dat haar er niet van om de rest van haar leven met haar neef te delen. Bekijk de TikTok-video hieronder:

 

@kennahags Just Utah things #cousinsdating #siblingsordating #siblinglove #family #marriedlife #cousinsmarriage #wedding #funny #couplescomedy #ick #awkward ♬ Sweet Home Alabama – Lynyrd Skynyrd