Het moment waarop een vrouw te horen krijgt dat ze een drieling zal krijgen

Vroeger plachten artsen aan toekomstige ouders te zeggen: ‘Maak je geen zorgen, de kans op een tweeling is één op een miljoen.’ Tegenwoordig zijn tweelingen niet meer zo zeldzaam. Maar een drieling of meer blijft nog steeds buitengewoon. Dus je kunt je voorstellen hoe verrast een aanstaande moeder kan zijn als de echo onthult dat er drie kleintjes in haar buik zitten. Die verbazing is duidelijk te zien aan de reactie van deze toekomstige moeder.

De laborant vroeg zelfs voor de zekerheid of mevrouw misschien IVF heeft gebruikt. Het antwoord was echter ‘Nee’, wat de verbazing alleen maar vergrootte. Het lijkt erop dat de partner van deze moeder over bijzonder krachtig zaad beschikt, want het krijgen van drie kinderen tegelijk is toch wel heel opmerkelijk. Moeder moet het nieuws nog even laten bezinken, maar ze kan zich al voorstellen dat dit een leuk verhaal zal zijn om later, wanneer de kinderen 10 tot 15 jaar oud zijn, nog eens te delen. Bekijk hieronder de beelden

Volgtip: Zin in meer leuke virale (exclusieve) content? Word dan snel gratis lid van onze Instagram-pagina. Volgen kan je doen door hier te klikken. Veel plezier!