“Ik ben lelijk, mijn vriendin is knap. Toen ik haar vroeg waarom ze me koos, schokte haar antwoord mij”

Een man die zijn aantrekkelijke vriendin vroeg waarom ze voor hem had gekozen, deelde dat hij een zeer onverwacht antwoord had ontvangen. Hij beweerde dat zijn vriendin een ’10’ is, terwijl hij ‘op zijn best een 4’ is, en begreep niet waarom zij met hem uitging. Echter, hij was niet al te blij met haar antwoord.

De man deelde zijn verhaal op het populaire X-account (voorheen Twitter) @Fesshole om de situatie te bespreken. Het account biedt mensen de mogelijkheid om anoniem hun diepste geheimen te delen, waarop volgers feedback kunnen geven. Mensen waren zeer geïnteresseerd om hun inzichten over deze situatie te delen. De post ging viraal en kreeg maar liefst 1,2 miljoen views.

“Ik voel me wel wat beledigd”

De man schreef: “Op zijn best ben ik een 4, maar mijn vriendin is een 10. Toen ik haar vroeg waarom ze met me uitging, zei ze dat het kwam omdat ik minder geneigd was om vreemd te gaan dan een knappe man. Ik zou nooit vreemdgaan, maar ik voel me wel een beetje beledigd.”

“Ren gewoon weg!”

Velen waren ervan overtuigd dat dit betekende dat zijn vriendin hem bedroog. Zo schreef iemand: “Ze vertelt je eigenlijk dat zij waarschijnlijk vreemd zal gaan.” Iemand anders zei: “Als ze zo denkt, bedriegt ze je al, maat.” Anderen suggereerden dat dit de man ’toestemming gaf om zelf vreemd te gaan’, waarbij een gebruiker schreef: “Het is nu jouw taak om vreemd te gaan,” terwijl een ander zei: “Je kan net zo goed zelf vreemdgaan.” Weer anderen raadden de man aan om zo snel mogelijk uit de relatie te stappen, waarbij iemand zei: “Als het antwoord niet ‘omdat ik van je hou’ is, ren dan weg.” Aan de andere kant vertelde iemand de man gewoon om ‘het te accepteren en te glimlachen’.

(Intropic: Freepik)