Sonja wil nooit meer een man en doet het nu met een boom: “Heb er een sterke band mee”

Sonja Semyonova, 45 jaar oud, heeft besloten een punt te zetten achter haar relaties met mannen. De zelfbenoemde ‘ecoseksueel’ is hartstochtelijk verliefd op een eikenboom die volgens haar al ‘honderden jaren op haar wacht’. Boom Rudolf vult Sonja met ‘erotische energie‘. Voorheen was Sonja gewoon getrouwd, maar haar interesse in planten bloeide op nadat ze in 2020 naar Vancouver Island verhuisde.

Semyonova, een specialist in het vertellen van ‘erotische verhalen‘, deelde met SWNS dat ze tijdens haar dagelijkse natuurwandelingen tijdens de lockdown werd aangetrokken door een imposante eikenboom. Dat is nu bijna drie jaar geleden. “Ik liep vijf dagen per week op een pad in de buurt van de boom”, vertelt de natuurliefhebber. “Ik voelde toen al een sterke band met de boom.” Volgens Sonja ontwikkelde de band met de eik, die ze liefkozend Rudolf noemt, zich steeds sterker.

Nieuw niveau van verbondenheid

Het duurde echter tot de zomer van 2021 voordat Sonja ‘erotische gevoelens‘ ontwikkelde voor de krachtige hardhouten boom. In een van haar verhalen beschrijft Sonja haar gevoel. Ze houdt van het gevoel ‘klein te zijn’ en omarmd te worden door iets ‘stevigs’ en ‘gigantisch’. Hoewel Sonja eerder een relatie had met een man, heeft haar liefde voor de eik haar naar een nieuw niveau van verbondenheid gebracht.

“Het is niet te vergelijken met mensen”

“Het is niet te vergelijken met mensen. De aanwezigheid die ik bij de boom voel, is wat ik zoek, maar dat is een fantasie met een persoon. Ik heb lang verlangd naar deze erotische golf van energie.” Semyonova benadrukt dat ze geen takken naar binnen brengt of zich ‘fysiek verbindt’ met de boom. “De ervaringen met Rudolf spelen zich volledig in mijn geest af. Het is een groot misverstand dat ecoseksualiteit betekent dat er fysieke interactie plaatsvindt tussen mensen en de natuur.”

“Het observeren van de verandering van seizoenen is voor mij een erotische handeling. Als ik daarnaar kijk, word ik echt opgewonden. Je gaat van het levenloze in de winter naar alles wat tot leven komt in de lente en zich voortplant. Er is niets opwindenders,” besluit Sonja.

Deal-tip

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier