“Ik ben 23 en mijn vriend 62. Hij is heel rijk, maar ik zit niet achter z’n geld!”

Het was liefde op het eerste gezicht voor het 23-jarige model Willow en de 62-jarige projectontwikkelaar David, die elkaar op Tinder ontmoetten. Tijdens hun eerste afspraakje klikte het tussen de twee en ze zijn nu een paar maanden samen.

Binnen het uur verliefd

David was Willows eerste en enige Tinder-date. Volgens haar was er meteen een klik en werden ze binnen een uur verliefd op elkaar. David vertelde Truly: “Het was een ongelooflijke connectie. Ik viel gewoon meteen als een blok.” Het stel werd officieel na hun date en zijn sindsdien onafscheidelijk. Ze hebben van elkaar genoten door samen de wereld rond te reizen, te dineren in restaurants en evenementen bij te wonen.

David en Willow hebben niet geschroomd om hun relatie online te delen, maar dat ging wel gepaard met een oordeel. Ze werden niet alleen veroordeeld vanwege hun leeftijdsverschil, maar kregen ook commentaar waarin werd gesuggereerd dat Willow alleen op Davids geld uit is. Toen Willow David voor het eerst ontmoette, wilde ze zich door niets laten beïnvloeden.

“Ik wilde hem leren kennen als persoon”

Ze zei: “Ik wilde niet beïnvloed worden door iets van buitenaf. Ik wilde hem eerst leren kennen als een persoon… Laat me eerst kijken of ik jou ook leuk vind, voordat ik me laat beïnvloeden door factoren van buitenaf.” Het stel kiest ervoor om de opmerkingen te negeren omdat ze weten dat wat ze hebben echt is en ze blijven hun leven delen en de leuke dingen die ze doen. Bekijk hieronder de volledige reportage over het toch wel bijzondere koppel:

Deal-tip

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier