“Mijn vriendin is al knap, maar ik ga ze voederen tot ze 200 kilo weegt. Dat windt me erg op!”

Extreme Love is terug met een gloednieuwe aflevering. Deze keer combineert het verhaal een lesbische relatie met een fetisj. In deze story is Chloe de ‘feeder’, en Andrea is de ‘feedee’. Toen de twee elkaar ontmoetten, woog Andrea ongeveer 100 kilo. Momenteel schommelt haar gewicht tussen de 115 en 120 kilo. Chloe’s doel voor haar vriendin is om haar gewicht tussen de 175 en 200 kilo te krijgen.

Opgewonden van dikke buik

De show volgt het stel onder andere terwijl ze in een buffetrestaurant eten. Chloe moedigt Andrea aan om te eten terwijl ze aan tafel zitten en hun relatie bespreken. Andrea onthult dat ze hun kink hebben besproken, en Chloe gaf toe dat ze van haar buik hield. In eerste instantie dacht ze dat ze een grap maakte. Zoals blijkt, was dat het begin van hun relatie als feeder en feedee. Andrea eet en maakt grappen over Chloe die opgewonden raakt.

Taart voeren en buik kussen

Er zijn video’s van Chloe die Andrea een grote taart voert als dessert, die te zien zal zijn in de nieuwe aflevering van Extreme Love. Het omvat ook beelden van Chloe die liefkozend met Andrea’s buik omgaat en hem kust terwijl ze opgewonden raakt. Andrea en Chloe lijken tevreden te zijn met waar ze staan, zelfs als sommige van hun verlangens vooral gericht lijken te zijn op fetisjen.

Bekijk hieronder de reportage over Chloe en Andrea: