“Tijdens een cursus met het werk ging ik van bil met twee vrouwelijke collega’s. Daarna ging het goed mis!”

Op Reddit stuiten we vaak op opmerkelijke verhalen van mensen die, na het ondernemen van bijzondere ‘acties’, eigenlijk om hulp lijken te roepen. Vandaag delen we het verhaal van een vrouw die zich in een lastige situatie bevindt na een roekeloze avond met enkele collega’s.

“Mijn leven is in een neerwaartse spiraal beland nadat ik me, onder invloed van alcohol, volledig heb laten gaan met twee vrouwelijke collega’s. We waren op een cursus aan de kust,” begint ze haar verhaal. “De workshops en lezingen waren saai, dus bracht ik veel tijd door in de hotelbar. Op de laatste middag voegden collega’s zich bij me, die wel in waren voor wat plezier. We begonnen met wijn en schakelden later over op shotjes.”

“Ik werd de dag nadien uitgelachen”

“Rond 21.00 uur waren we nog maar met z’n drieën – ik en twee vrouwen van de verkoop. Eén van hen stelde voor om een fles te halen en terug te gaan naar haar kamer, en zo geschiedde. Wat volgde, was een onstuimige nacht met z’n drieën in haar bed. Het was wild. De volgende ochtend voelde ik me nog vol adrenaline. Mijn mannelijke collega’s lachten me uit toen ik naar mijn auto liep. Thuis gekomen, was ik nog steeds zo opgewonden dat ik mijn partner in bed verleidde en we belandden in vuur en vlam.”

“Mijn partner ging door het lint”

“Twee dagen later ging mijn partner door het lint. Iemand had geroddeld! Mijn partner wilde niet langer bij me zijn, en mijn baas gaf aan “mijn positie te heroverwegen” omdat hij op mijn zelfbeheersing vertrouwde. Ik voel me een complete idioot. Mijn partner is een geweldig persoon. Hoe kon ik haar verraden? Ze verblijft nu bij haar zus. Ondanks mijn pogingen haar te bellen en te sms’en, weigert ze met me te praten.”

Op het werk aan de kant gezet

“Ondertussen word ik op het werk genegeerd en aan de kant gezet. Mijn twee vrouwelijke collega’s, waarmee ik plezier had, zijn overgeplaatst naar een ander kantoor. De man die ik als mijn beste collega beschouwde (van wie ik denk dat hij heeft gelekt) loopt rond als een pauw. Help, hoe moet ik hiermee omgaan!?” De meeste andere Redditors toonden weinig medeleven voor de bedriegster. Iemand merkte op: “Je nam deel aan een werkgerelateerde cursus, het was geen vakantie. Toch gedroeg je je als een opgewonden tiener tijdens haar eerste soloreis. Nu betaal je de prijs.”

“Accepteer het…”

Een andere reactie luidde: “Helaas is jouw zakenreis op spectaculaire wijze uit de hand gelopen. Accepteer het en leer van je fouten.” Nog een Redditor adviseerde: “Je moet volledige verantwoordelijkheid nemen voor de hoeveelheid alcohol die je hebt genuttigd en je gedrag. Je hebt je vriendin gekwetst en je baas is woedend. Het is vanzelfsprekend dat je je moet verontschuldigen bij iedereen die je hebt teleurgesteld en pijn gedaan!”

(Bron: Reddit, Clint.be – Intropic: Freepik)