Andrea heeft een ’talent’ waar duizenden mensen fan van zijn en nochtans is het niet ‘proper’

Andrea heeft een voorliefde voor alles wat als ‘freaky’ wordt beschouwd. Ze beheert een YouTube-kanaal genaamd ‘Burping Girl’, waar ze haar luidruchtige boeren deelt met een aanzienlijke schare fans. En ja, je leest het goed, ze heeft daadwerkelijk fans.

Sommige video’s zijn op verzoek gemaakt, terwijl andere spontaan van haar hand komen, maar ze zijn allemaal even opvallend en luid. Zoals je wellicht kunt vermoeden, heeft het overmatig produceren van luide boeren echter gevolgen voor iemands gezondheid.

Dilemma

Andrea staat nu voor een dilemma: stopt ze met het maken van deze video’s om haar gezondheid te beschermen, of gaat ze door op een potentieel schadelijk pad van zelfvernietiging? Het voortdurend produceren van dergelijke luide boeren heeft immers negatieve effecten op haar welzijn. Bekijk hieronder een reportage over Andrea en haar opmerkelijke activiteit…