“Ik ben 26 jaar jonger dan mijn verloofde, mensen denken dat ik op z’n geld uit ben”

Een 23-jarige vrouw, die ooit uit angst voor veroordeling enkele meters voor haar verloofde uit liep in het openbaar, laat de wereld nu zien dat hun liefde oprecht is, ondanks het feit dat hij twee keer zo oud is als zij.

May Rahim, 23, en Richard O’Hare, 49, uit New York, zijn al twee jaar samen, maar ze maakten hun relatie pas eerder dit jaar openbaar. Het stel ontmoette elkaar toevallig toen May verdwaald was, en Rich bood haar een lift aan.

Geen angst voor oordeel van anderen

Aanvankelijk hielden ze hun relatie geheim, maar nu delen May en Rich graag hun relatie met de wereld en blijven ze vloggen op hun YouTube-kanaal, ondanks het oordeel dat ze in de toekomst kunnen tegenkomen. Bekijk hieronder de reportage over May en Richard: