Vrouw snoeihard afgemaakt na delen eisenpakket voor eerste date: “Je bent krankzinnig!”

Een vrouw gaat viraal nadat ze haar lijst deelde met dingen die mannen moeten betalen voordat ze überhaupt overwegen om haar mee uit te nemen… en haar standaarden zijn behoorlijk hoog!

Het hebben van normen is natuurlijk prima, maar de uitgebreide lijst van deze vrouw zal je verbazen. We kennen allemaal de verhalen van vrouwen die geen tweede date accepteren als de man niet betaalt voor de eerste maaltijd, de ober niet fooit of de deur niet openhoudt. Maar deze lijst tilt daten naar een geheel nieuw (kostbaar) niveau. De vrouw, die zichzelf Julie noemt, plaatste op Facebook de lijst van vereisten voordat een man haar überhaupt mag uitnodigen. Maak je klaar. De bedragen zijn in dollars, in euro’s is het iets minder, maar niet veel.

Benzine, oppas en… tenen

Ze begint met te zeggen: “Voordat je me uitvraagt, weet gewoon dat ik alleen akkoord ga met lunch of diner, afhankelijk van mijn schema, en je moet eerst het volgende verstrekken: $50 voor benzine, ik weiger met jou mee te rijden voor het geval ik wil vertrekken.” Laten we dit even analyseren. We zijn allemaal voor veiligheid, en je moet altijd een beetje sceptisch en alert zijn, vooral op een eerste date, maar… hoe ver reis je voor deze date?

Het volgende op haar lijst is: “$75 – $100 voor een oppas, of je kunt betalen voor twee extra maaltijden.” Haar derde eis luidde: “$100 voor een Shein-uitgave, ik moet een paar opties kunnen passen voordat we op date gaan.” We hebben op dit punt gewoon geen woorden meer, maar de miserie is nog niet voorbij. Last but not least, voegt Julie toe: “$100 voor mijn tenen, maak je geen zorgen over mijn nagels, want die laat ik toch niet doen.” Sorry, maar $100 voor het laten doen van je tenen lijkt ons een beetje overdreven, heeft ze er misschien 20!?

“Ik zal niet met je slapen”

Ze sluit haar lijst met eisen af met een boodschap voor potentiële dates: “Ja, je betaalt voor de hele date. Nee, ik zal niet met je slapen. Als dit te veel is, dan ben ik niets voor jou. Ik leef al mijn leven zo en als jij dat niet kunt, laat me dan alsjeblieft met rust.” Ze vraagt ook nog: “Dames, mis ik nog iets anders?”

De lijst is op sociale media massaal gedeeld en veel mensen hebben gereageerd. Iemand schreef: “Dit is voorbij waanzin.” Een ander zei: “Het moet de man(nen) die haar twee keer zwanger hebben gemaakt een fortuin hebben gekost!” Terwijl een derde schreef: “Rode vlag in elke vorm en vorm.” Donkerrode vlag, zouden we durven zeggen! Hieronder kun je zelf het lijstje nog eens nalezen en dan beslissen of je de dame een belletje geeft of niet…